Saturday, August 28, 2010

Allmänt

IMG_3280

Dagens outfit består av kläder från Lindex och består av en fashionabel kortärmad body samt ett par heta snickarbyxor. Schenkenberg ligger i lä, minst sagt.

IMG_3276

Pontus har i övrigt förvandlat sin gåvagn till en taxivagn. Redan nu vill han ha skjuts till olika ställen. Men det är okej så länge han ringer om han har druckit för mycket.

IMG_3275

Här är vi på promenad i natursköna Oset. Det ser fint och mysigt ut men låt er inte luras. De femhundra myggorna som sitter på mina ben syns inte på kortet och knotten tog en paus under den sekund jag hade kameran framme. En orm såg vi också till min vackra frus oförställda glädje. Men hon springer inte lika fort med Pontus i famnen.

Natur är verkligen överskattat. Hit med betongen.

Min bloggentusiasm har väl inte varit på topp senaste tiden vilket kanske har märkts i antalet inlägg. Men så blir det ibland. :)

2 comments:

mossfolk said...

Ja, men det har ju till och med gjorts något undersökning ute vid oset eftersom där är så mycket myggor i år. Ska tydligen vara av... samma sort som... på något annat ställe. Hm, lyssnade kanske inte jättenoga, men drog slutsatsen att vi inte utflyktar Oset på ett tag :)

Flygaren said...

Härliga bilder. Hur är det med sin hälsa då? Har kroppen blivit bättre?
Alltså kommer inte Elin gå till Oset på flera år, suck vad tråkigt. :)